Tips om je Audi van Tuning to voorzien

De Audi A4 blijft een van de meest populaire Audi auto’s te wijzigen, of u nu onlangs kocht een Audi A4 met Tuning. Sinds de introductie in 1994, is de A4 al snel een favoriet van Audi’s, evenals de onze. Het vermogen van de A4 om te veranderen in een beest op de weg maakt het nog beter. Uw A4 kan worden alles wat het was ontworpen om te zijn en meer met een paar eenvoudige tweaks. Vind alles wat u nodig hebt om uw Audi A4 in onze beginner’s gids voor Audi A4 mods hieronder te veranderen.

ECU chiptuning software

Het is al eerder gezegd, en het zal nog eens gezegd worden. ECU chiptuning is de snelste en meest ongecompliceerde manier om de prestaties, pk’s, koppel en andere kengetallen te verbeteren. Om het volledige vermogen van uw motor te ontsluiten, hebt u enkel Windows 7 of nieuwer, het IE POWERlink Flitshulpmiddel, en onze online software nodig. IE de ingenieurs wenden de industrie-leidende stemmende technologieën aan die binnenshuis worden ontwikkeld om de fabrieks in kaart brengen grondig terug te keren en uw A4 veilig te stemmen om prestaties te verbeteren. Jaren van het professionele stemmen van hoog-aangedreven raceauto’s en diepgaand inzicht in Audi-motoren hebben in een wicked snelle A4 op de straat en op het spoor geresulteerd. In feite, kan een IE fase 1 tune produceren tot 59 pk meer dan de voorraad Audi.

Intercooler upgraden

De fabrieks intercooler van een Audi A4 kan de warmte van de motor niet adequaat afvoeren wanneer deze tot grotere vermogens wordt opgedreven. Als dit gebeurt, zal uw motor niet in staat zijn om voldoende vermogen te leveren. Dit wordt “heat soak” genoemd. De IE FDS front-mount intercooler systeem vermijdt heat soak terwijl ook het verhogen van pk’s en betrouwbaarheid van uw motor. In tegenstelling tot andere intercoolers op de markt, die zich op natuurlijke luchtstroom over de kern baseren, maakt onze FDS technologie gebruik van nauwkeurig gevormde en geplaatste vinnen die in het inlaatplenum worden gegoten om het reusachtige kernvolume volledig te gebruiken en de volledige kern te gebruiken. Dientengevolge, is de IE FDS intercooler aangetoond om de temperaturen van de opnamelucht effectiever te verminderen dan andere eenheden op de markt, toestaand voor de meeste machtsverbeteringen. Installeer het IE FDS-intercoolersysteem om het meest uit uw gestemde of big-turbo Audi A4 te krijgen.

Lees tip:  Scooter of brommer rijbewijs halen

Inlaat van koude lucht

Als u wilt om uw prestaties te verbeteren, een verbeterde luchtinlaat is de weg te gaan. Een aangepaste luchtinlaat niet alleen verbetert gasrespons, maar het verhoogt ook pk’s, koppel, en een meer agressieve geluid. Door het verstrekken van koudere lucht aan uw Audi A4, kan een luchtinlaat dit te bereiken. Met een high-flow snelheidsstaak, unieke hitteschild, uitstekende installatie, stealth koelvloeistof lijn, en nog veel meer, onze gloednieuwe Audi A4 (2009-2015) Cold Air Intake biedt ideale prestaties wijzigingen. Zie uit hoeveel meer macht je kunt krijgen door het vervangen van uw fabriek luchtinlaat met een professioneel gebouwd.

A4 B8 Downpipe door IE

De toevoeging van een IE catted downpipe aan uw B8 A4 verhoogt de pk’s, het koppel en het reactievermogen. Het uitlaatsysteem van de Audi A4 is verre van ideaal. Met behulp van onze A4 Catted Downpipe, kunt u de luchtstroom te verhogen voor betere prestaties. Je zult enorm vermogen en koppel mogelijkheden te krijgen, te elimineren emissies en ongewenste geuren, en laat significante motor beweging zonder storingen of scheuren door het vervangen van uw huidige uitlaat met een downpipe. Door de turbolader vrij door de 3″ downpipe, high-flow katalysator, en mid-pipe te laten stromen, worden aanzienlijke vermogensverbeteringen toegevoegd over de gehele RPM band.

Banden en wielen

Het toevoegen van nieuwe wielen aan uw Audi A4 is misschien wel de meest populaire hack op de markt. Wielen en banden zijn een aanpasbaar onderdeel dat prestaties en visuele aantrekkingskracht geeft aan een voertuig. Ze zijn zeer gewild bij autoliefhebbers. Wat deze hack nog beter maakt is de verbetering van de algehele rijervaring die het biedt. Lichte wielen in combinatie met prestatiebanden zorgen voor meer tractie en een betere balans, wegligging en versnelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *