Elektrische of reguliere scooter?

Als u van plan bent een scooter aan te schaffen, is het eerste wat in u opkomt de vraag of u een elektrische of een gasaangedreven scooter moet kopen. Als het gaat om de keuze tussen de twee, verschillende dingen komen voor de geest van de kosten tot duurzaamheid. Gelukkig voor u, hebben wij de inzichten voor u, zodat u een beter idee te krijgen van welke van de twee is meer geschikt voor je.

SNELHEID

Zowel elektrische scooters als scooters op gas hebben een behoorlijk snelheidsbereik. De meeste elektrische scooters gaan van 8 mph tot ongeveer 15 mph, sommige beweren zelfs meer dan 20 mph te gaan, maar ze halen zelden die snelheid. Gasscooters daarentegen halen snelheden van 15-30 mph en zijn dus veel sneller. Als je een scooter wilt die snel is, dan is gas zeker de betere optie.

KOSTEN

Hoewel beide scooters ongeveer evenveel kosten als je ze koopt, zijn elektrische scooters op de lange termijn natuurlijk veel goedkoper. Het enige wat je hoeft te doen is de scooter op te laden en je kunt er uren mee rijden. Gasscooters hebben gas nodig om te rijden, wat de kosten flink kan opdrijven.

GELUID

Elektrische scooters zijn praktisch geluidloos. Ze produceren weinig tot geen geluid terwijl gasscooters vrij luid zijn, ze kunnen worden vergeleken met een grasmaaier in termen van lawaai. Dus als je iets wilt dat rustig is, dan is een elektrische scooter een betere optie voor jou.

MILIEUVRIENDELIJK

Net als bij auto’s is elektrisch de manier om te gaan. Met gas geef je uitstoot af die schadelijk is voor jou en het milieu. Het is misschien niet zo veel vervuiling als je krijgt met een auto, maar het is nog steeds een stuk meer in vergelijking met een elektrische scooter. Dus als je om het milieu geeft, neem dan een elektrische scooter.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/

Lees tip:  Track en trace systeem - verbetert efficiëntie en veiligheid

GEBRUIKBAARHEID

Voor jongere volwassenen en kinderen, elektrische scooter bruikbaarheid is veel beter. Het vereist niet dat ze in contact komen met het gas, ze kunnen de scooter gemakkelijk opladen met behulp van een stopcontact en gebruiken wanneer ze het nodig hebben.

DUURZAAMHEID

Elektrische scooters hebben een batterij die moet worden opgeladen en als je niet high-end scooter is de kans groot dat de batterij uiteindelijk zal sterven uit. Gas scooters hebben de neiging om iets duurzamer dan elektrische scooters, maar als je een high-end elektrische scooter te krijgen dan kan blijken te zijn heel duurzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *