Sonax producten voor beginnende autodetailers

Auto detailing is een populaire hobby geworden onder autoliefhebbers. Of je nu een beginner of een veteraan bent, er zijn veel manieren om aan de slag te gaan met je eigen autodetailleringsbedrijf. Je kunt zelfs beginnen met wat basisreiniging en polijsten in je eigen garage. Er zijn Sonax producten die zowel door beginners als ervaren autodetailers kunnen worden gebruikt.

Glasreiniger

Deze glasreiniger is een geweldige optie voor beginners die niet zeker weten wat voor soort product ze willen gebruiken, maar het is ook een goede keuze voor ervaren detailers die snel en gemakkelijk iets nodig hebben. Sonax Glass Cleaner is ontworpen om op de voorruit te worden gespoten en vervolgens met microvezeldoekjes te worden afgeveegd. Omdat er geen polijsten bij betrokken is, hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je ramen wanneer je dit product gebruikt. Bij het gebruik van de Sonax Glasreiniger dien je van boven naar beneden te beginnen, zodat de spray tijdens het aanbrengen niet over de zijkant van je ramen druppelt. Zorg ervoor dat je niet te veel druk uitoefent bij het wegvegen van overtollig product. Veeg indien nodig opnieuw totdat je tevreden bent met hoe schoon je voorruit eruitziet.

Interieurreiniger

Interieurreiniger is een veilige en effectieve manier om het interieur van je auto te reinigen. Het is een niet-schurende formule die natuurlijke ingrediënten zoals citroenolie, sinaasappelolie, walnootolie en groene thee-extract gebruikt om vlekken van plastic, rubber, vinyl en leer te verwijderen. Het product is ook pH-neutraal, zodat het de was niet van de gelakte oppervlakken van je auto verwijdert. Spuit voor gebruik Interior Cleaner rechtstreeks op het gebied dat je wilt reinigen en veeg af met een microvezeldoek of zachte spons. Je kunt Interior Cleaner ook op een oude handdoek of doek spuiten en het vervolgens gebruiken als een applicatorpad voor het reinigen van vlekken als je niet wilt dat je applicator na elke toepassing wordt uitgespoeld.

Lees tip:  Maak uw auto winterklaar met deze tips

Speed detailer

Speed ​​Detailer is een sneldrogende spraywax met langdurige bescherming en een glanzende finish. Door de spray-on applicatie is het makkelijk in gebruik en zorgt het product met minimale inspanning voor een prachtige glans. Het wordt over het algemeen gebruikt voor het wassen van auto’s, maar kan ook worden gebruikt als vlekreiniger of waterloze wasbeurt. Speed ​​Detailer werkt het beste in combinatie met Sonax Polymer Net Shield Spray Sealant. Hierdoor ben je maximaal beschermd tegen UV-stralen en vuildeeltjes die je lak kunnen krassen.

Velgenreiniger Plus

Wheel Cleaner Plus is een heldere en zeer effectieve velgenreiniger. Het verwijdert remstof, straatvuil, olie, vuil en andere verontreinigingen van je wielen zonder deze te beschadigen.

Sonax producten shop je voordelig bij Customcarecare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *