Laadpaal voor bedrijven: waarom investeren in elektrisch rijden goed is voor jouw bedrijf

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland en is goed op weg om binnenkort tot de norm te behoren. Met deze groei neemt de vraag naar oplaadpunten voor elektrische auto’s toe en wordt het steeds belangrijker voor bedrijven om over een laadinfrastructuur te beschikken. In deze blog duiken we dieper in de voordelen van het investeren in een laadpaal bedrijf.

Milieubewustzijn

Het investeren in een laadpaal voor een bedrijf toont niet alleen aan, aan de klanten dat jouw bedrijf milieubewust is, maar het vermindert ook de CO2-uitstoot. Met de groeiende bezorgdheid over de effecten van klimaatverandering, kan het hebben en adverteren van een elektrisch rijden optie op jouw faciliteit een positief effect hebben op jouw imago en de aandacht trekken van klanten die geïnteresseerd zijn in groen ondernemen.

Kostenbesparing

Elektrische auto’s zijn veel goedkoper om te rijden dan traditionele met een verbrandingsmotor. Met de investering in een laadpaal aan huis, hoeven werknemers geen kosten meer te maken voor brandstof en zullen de kosten van het woon-werkverkeer dalen. Dit kan werknemers stimuleren om voor de firma te blijven werken.

Stimulansen

Door de Nederlandse overheid worden bedrijven gestimuleerd om te investeren in duurzame energie en daarbij hoort ook het investeren in laadpalen. Zo staan laadpalen met name in de randstad ook bekend als sleutelfaciliteiten om subsidie terug te krijgen. Deze stimulansen kunnen je helpen bij het financieren van de aankoop en het onderhoud van de laadpalen.

Stijgende vraag

Een groeiend aantal werknemers en klanten kopen elektrische auto’s en verwachten handige laadopties. Het installeren van laadpalen in jouw bedrijfspand zal jouw medewerkers en klanten een aangenamere ervaring bieden, wat de reputatie van jouw bedrijf ten goede kan komen.

Lees tip:  Waarom zou je een verhuisbedrijf inhuren en niet zelf verhuizen?

Toekomstgericht werken

Met de groeiende populariteit van elektrische auto’s lijkt het erop dat de toekomst elektrisch zal zijn. Bedrijven die nu investeren in elektrische infrastructuur zullen in de toekomst een voorsprong hebben op de concurrentie en profiteren van een grotere klantenbasis.

Er zijn tal van voordelen bij het installeren van een laadpaal voor jouw bedrijf, of je nu je klanten tevreden wilt stellen, de kosten wilt besparen of een milieuvriendelijk imago wilt opbouwen. Neem eens een kijkje op orangecharging.com ter inspiratie. Installeren van een laadpaal voor jouw bedrijf is de perfecte investering voor de toekomst. Neem vandaag nog de stap en maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst van elektrisch rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *