Een extra autoverzekering voor Dacia afsluiten

Wilt u graag een tweede auto (Dacia) verzekeren? Dit is mogelijk. Dit kunt u online doen via verschillende vergelijker. Aan de hand van uw kenteken, adresgegevens en uw aantal schadevrije jaren wordt de premie berekend. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de tijd dat u verzekerd bent. U kunt dan de top tien te zien krijgen van verzekeraars met de laagste premie. Wist u dat u daar ook de dekkingsvoorwaarden per autoverzekering kunt inzien en vergelijken? Bekijk direct de verschillende Dacia autoverzekeringen online en sluit een WA of allrisk polis af. 

Korting bij tweede auto

U bouwt een aantal schadevrije jaren op per auto. Het kan zijn dat u een tweede gezinsauto aan wil schaffen en nog nooit eerder een tweede auto hebt gehad. Op dat moment begint u bij nul schadevrije jaren. Er zijn een groot aantal maatschappijen welke u dan een extra premiekorting aanbieden. Het kan zijn dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. Deze regeling is niet in de vergelijking opgenomen. Als u wilt weten welke korting u kunt krijgen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt kiezen voor de extra Dacia autoverzekeringen WA dekking, maar ook voor beperkt casco of voor allrisk. Welke keuze u gaat maken is aan u, maar het gaat er om dat uw Dacia goed verzekerd de weg op gaat!

Autobanden meeverzekerd

Naast een goede autoverzekering is het vereist dat uw auto over goede banden beschikt. Winterbanden zijn niet verplicht in Nederland (wel in veel andere Europese landen tijdens winterse omstandigheden) maar wel een welkome aanvulling tijdens slecht weer. Met winterbanden heb je veel meer grip op de weg, en dan voornamelijk als het heeft geregend of gesneeuwd. Je krijgt de hele maand November maar liefst 20% korting op winterbanden van het merk Continental bij Kwik Fit! Je kunt een check van een kenteken doen voor meer informatie over je Dacia. Zo weet je precies welk type je hebt, welke motor en specificaties de wagen heeft. 

Lees tip:  Deze 5 dingen moet je checken als je een tweedehands auto koopt

Winterbanden voor Dacia goedkoop online bestellen

Je kunt winterbanden gemakkelijk bestellen bij een aantal webshops online. Zo ook bij bijvoorbeeld Kwik Fit, waar nu een mooie actie loopt voor 20% korting op Continental winterbanden. Klik op de link hieronder om direct naar de actie te gaan. Je kunt je autoband maat invullen en je ziet direct welke winterbanden er beschikbaar zijn voor jouw auto. Op dit moment is het de banden 10 daagse bij Kwik Fit waarbij u ook nog andere kortingen ontvangt waaronder:

  • 20% Korting op Continental winterbanden
  • 25% Korting op Vredestein seizoensbanden
  • 30% Korting op Pirelli banden

30% Korting op Capitol banden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *