Een slimme laadpaal van Easee bestellen

Steeds vaker is het zo dat mensen bij het aankopen van een nieuwe auto kiezen voor een elektrisch exemplaar. Wanneer ook jij deze keuze maakt is het uiteraard eveneens een must om te kijken in de richting van het aankopen van een (slimme) laadpaal. Wanneer je dat gaat doen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt een aantal verschillende opties bestaan. Eén van de laadpalen waar zeer vaak voor wordt gekozen is deze van het merk Easee. Ben jij hier nog niet helemaal bekend mee? Dan is het alvast zeker een aanrader om de informatie hieronder even door te gaan nemen. 

Wat kan je verwachten van een Easee laadpaal?

Laat ons om te beginnen vooral even kijken naar wat je nu precies van zo’n laadpaal van Easee kan verwachten. Voor deze laadpalen geldt dat ze een zogenaamde slimme EV-lader vormen. Deze staat er in de praktijk dan ook om bekend automatisch te worden aangepast aan alle mogelijke elektrische voertuigen die er op de markt zijn terug te vinden. Bovendien is het eveneens zo dat ze automatisch wordt aangepast aan het elektriciteitsnet. Voor deze EV-lader geldt dat ze er bekend om staat in eerste instantie boordevol techniek te zitten. Daarnaast heeft ze ook heel wat interessante veiligheidsvoorzieningen. Dit allemaal gezegd hebbende zal je toch kunnen vaststellen dat ze ontzettend eenvoudig is in gebruik. Dit zal bij veel mensen alleen maar interessant in de oren klinken.

Easee eenvoudig te bedienen met de handige app 

Bij het aankopen van een laadpaal van Easee krijg je uiteraard eveneens de beschikking over een zeer handige mobiele applicatie. Voor deze app geldt dat ze geïnstalleerd kan worden op zowel een smartphone als op een tablet. Ze biedt meteen verschillende interessante mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld op deze manier altijd de actuele status van je laadpaal controleren. Daarnaast is het ook mogelijk om op deze manier het laadvermogen naar wens aan te passen. In het verleden was het vaak zo dat het bedienen van je laadpaal of het controleren daarvan nog wel eens de nodige voeten in de aarde had. De komst van de slimme laadpaal van Easee heeft daar verandering in gebracht. Dit niet in het minst wanneer je ook gebruik gaat maken van de handige app waarover ze beschikt.

Lees tip:  Volkswagen crafter treeplank - veilig en efficiënt toegang tot uw bedrijfsvoertuig

Keuze uit tal van verschillende front covers 

Indien je van plan bent om een Easee laadpaal aan te kopen zal je uiteraard niet alleen stil willen blijven staan bij de prestaties die ze weet te realiseren. Bovendien is het bijvoorbeeld ook een interessante keuze om aandacht te besteden aan de uitstraling waarover ze beschikt. Op dit vlak is het goed om te weten dat er een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende soorten kleuren. Dit zorgt ervoor dat je altijd kan kiezen voor een kleur die optimaal aan je verwachtingen zal voldoen. Verander je op een zeker ogenblik van auto of heb je ervoor gekozen om bijvoorbeeld je woning in een andere kleur te stoppen? Dan zal je daarbij tot de vaststelling komen dat je direct kan kiezen voor één van de verschillende andere kleuren die Easee in haar aanbod heeft opgenomen.

Lees hier meer over de laadpaal installatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *